Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml

Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml, kapalné listové hnojivo s vysokým obsahem síry a dusíku. Výrazně ovlivňuje odolnost košťálovin vůči ...

zahradadarios.cz

Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml

kliknutím zvětšíte
Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml
ks
Kód:150006
Cena s DPH : 145,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:obvykle do 1 týdne
Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml, kapalné listové hnojivo s vysokým obsahem síry a dusíku. Výrazně ovlivňuje odolnost košťálovin vůči chorobám. Posiluje metabolismus rostlin. Ideální pro košťálovou zeleninu, cibuli, česnek, špenát.

Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml 

složení: celkový dusík  (N) 15%, vodorozpustný oxid sírový (SO3) 52,5%  a stopové prvky bor (B) , měď (Cu), železo (Fe), mangan (Mn), molybden (Mo), zinek (Zn).

Popis:
Wuxal Sulfur má kromě obsahu dusíku a všech stopových mikroživin i velmi vysoký obsah síry. Toto složení je obzvláště důležité pro syntézu proteinů, neboť síra i dusík jsou obsaženy v aminokyselinách jako je methionin a cystein. Síra a dusík jsou známy svým synegickým účinkem na metabolismus rostlin. Síra je také zapojena v odolnosti rostlin vůči chorobám.

Použití:
K aplikaci na list. Nejlepšího účinku je dosaženo, když je Wuxal Sulfur aplikován brzy ráno, nebo v podvečer, když je zataženo.

Dávkování:

  • Obilniny: 30 - 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Kukuřice: 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Cukrovka: 30 - 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Košťálová zelenina: 30 - 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Cibule a česnek: 30 - 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Špenát: 50 ml / 10 l / 100 m2
  • Salát: 30 - 50 ml / 10 l / 100 m2

 

 

Váš dotaz Wuxal Sulfur Rosteto - 250 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Copyright © www.zahradadarios.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.zahradadarios.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace